bedrijfsgegevens

Twee Leeuwenstraat 15A
B – 3078 Everberg
Tel: +32 (0)2/3083034
Mail: info@telecomsolutionsbvba.be
BTW: 0822 257 023

Wat doen wij?

Telecom Solutions: een aanbod "à la carte"

Gezien de complexiteit van de huidige telecom- en energiemarkt en de daaraan verbonden uitgavenkosten gaan wij graag samen met u op zoek naar de interessantste formules op de markt, en dit zowel voor particulieren als bedrijven.

Dankzij een langdurige samenwerking met de verschillende operatoren en elektriciteit- en aardgasleveranciers heeft Telecom Solutions immers een nauwkeurig beeld van hun aanbod, diensten en tarifering.


"Zonder het te beseffen betalen veel consumenten vandaag te veel voor telefonie, internet en televisie. Vooral op gsm-kosten, voor zowel sms'en als bellen, kan stevig bespaard worden." aldus Vincent Van Quickenborne (minister van Telecommunicatie)


"Een gemiddeld gezin kan tot 700 euro per jaar besparen als hij kiest voor de goedkoopste energieleverancier." volgens de VREG (de Vlaamse regulator van de elektriciteits- en gasmarkt)


Geen probleem. Wij overlopen namelijk graag met u de verschillende tariefplannen, bundelpacks en promoties en trachten ze door middel van een glashelder advies overzichtelijk voor u in beeld te brengen zodat u een duidelijk beeld heeft van de diverse besparingsmogelijkheden.

Het kiezen van het beste product met de gunstigste prijs was nog nooit zo gemakkelijk. In deze zoektocht naar een voordeligere oplossing kan u dan ook rekenen op onze adviseurs die u graag begeleiden in dit proces.

Al onze adviseurs worden permanent opgeleid en hebben een grondige kennis van de sectoren die wij vertegenwoordigen. Een bezoek van één van onze adviseurs is te allen tijde gratis en vrijblijvend.

Wij helpen u kosteloos bij het overstappen van de ene leverancier naar de andere. Ongeacht hoe uw huidige behoeften en gebruik er uitzien, u bespaart gegarandeerd aanzienlijk op uw uitgaven.


Onze absolute prioriteit? Uw volledige tevredenheid, op lange termijn.